prefabrik ev modelleri Temel Açıklaması

Wiki Article

Prefabrik evler; tabii afetler ve deprem gibi risklerin gerçekleşmesi yerinde ivedi tahaffuz ihtiyacını karşılamak, rustik bölgelerde ev ihtiyacına yanıt sundurmak, tatil köyleri üzere alanlarda konfor ve rahatlık arz etmek amacıyla kullanılabilir.

Anık satılık prefabrik soy modellerini yeğleme edebileceğiniz üzere kendi isteklerinize nazaran bir model bile tasarlatabilirsiniz. Aynı zamanda prefabrik evlerde selen ve ısı yalıtımı da olası evetğu yürekin dağ yahut bağ evinizde iklim şartlarından etkilenmeden konforlu bir şekilde ömürınızı sürdürebilirsiniz.

Prefabrik evlerin midei başka hane modellerindeki üzere salon ve oda bölmelerine sahiptir. Çelik taşıyıcı sistemler çok azca vaziyet kapladığından öbür kuruluşlardaki sütun ve kirişlerin daraltmaları ortadan kalkar.

Uzun ömürlü lafıcı mesken derslikında yer meydan prefabrik evlerle alakadar bazı bankalar finansman sağlamlayabilmektedir. Banka finansmanıyla prefabrik ev satın alacakların banka müyteri temsilcilerinden bilgi almalarını öneririz.

Sitemizde kâin bütün görsel ve metinler firmamıza ilişkin olup, hatlı icazet hileınmadan tasarrufı banko yasaktır.

Son yıllarda fazla konutta en çok tercih edilen nesil modelleri ortada önem alan prefabrik villa modelinin avantajları arasında öne çıkanlar;

Konteynerden birokkalı hane çeşidi strüktürlabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner beyit olarak tasarladığımız 35 metrekareden süregelen şık ve çağdaş konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Prefabrik evler Fırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı bünyelardır fakat daha üst bir sıkıntı ve rüzgar esecek bir bölgeye binalacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu mevzuda da kavuşum rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çkırmızıışma bünyelmaktadır.

Hatta, bu evlerin erke verimliliği ve çmertebe dostu yapısı da yeğleme sebepleri ortada mekân almaktadır.

Dış örek lafınlığı 10 cm, https://miraprefabrik.com/ iç engel kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki https://miraprefabrik.com/ strafor ve çatı izolasyonu ciğerin kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve neva izolasyonu betonarme binalara kıyasla elan fazladır.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve mira prefabrik oluşabilecek aksilikler durumunda 2 yıl servis koltuk garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek problemler garanti kapsamında değildir.

Kars’ta çok soğuk ülke bölgesinde bile prefabrik aile dokumalabilirken, Akdeniz’in hamam bölgelerinde prefabrik ev de prefabrik konut örgülabilmekte ve problemsiz kullanılabilmektedir.

Çok azca yer kaplayan çelik taşıyıcı sistemlerin tasarrufı prefabrik hane modeli derunine ergonomi prefabrik ev olarak yansır. Dubleks prefabrik evler villa konseptiyle kullanan her insana en yararlı ergonomiyi yaşatır.

Bu özelliğiyle yer sarsıntısı afeti sonrası yeni hazırlanan şişko ev modellerinde hızlı kurulumuyla tercih edilmektedir. Prefabrik evlerin kurulum ve doğrulama süresi ne kadardır?

Report this wiki page